Gratis verzending

100% tevredenheidsgarantie

Levertijd 5 tot 7 werkdagen

Hoe werkt het?

1. Maak een foto

Om een mooi product neer te zetten hebben wij jouw hulp daarbij nodig. Zorg er voor dat de foto die je aanlevert een goed vooraanzicht heeft en ook zo scherp en groot mogelijk is. Het kopje van je huisdier moet goed in beeld zijn zodat je je beestje goed terug herkent in de illustratie :-)

Fout: Moet vooraanzicht zijn

Maak een vooraanzicht foto

Fout: Vooraanzicht & filter

Gebruik geen filters

Fout: Niet scherp, en kop niet volledig in beeld

Zorg dat de foto scherp is

Goed: De perfecte foto

2. Plaats je bestelling

Kies de telefoon waar je het hoesje voor wilt bestellen en het type hoesje die je wilt hebben en upload je gemaakte foto. Afhankelijk van welk model telefoon kan je kiezen uit:

  • TPU Transparant: Onze hoesjes zijn gemaakt van flexibel buigzaam plastic: TPU. Dit bied goede bescherming én je telefoon blijft zichtbaar.
  • Wallet Case: Multifunctioneel hoesje met ruimte voor 3 pasjes. De voorkant wordt bedrukt en je telefoon is goed beschermd door de hardshell hoes aan de binnenzijde.

3. Keur de illustratie

Zodra wij klaar zijn met de illustratie (1-2 werkdagen) van je huisdier ontvang je van ons een mailtje. In die mailtje kun je de illustratie van je huisdier goedkeuren, of hier nog opmerkingen aan geven. Het kan gebeuren dat je bijvoorbeeld de kleur toch niet perfect vindt: geen probleem, wij passen dat aan!

4. Ontvang je hoesje

Klaar! Wanneer je de illustratie hebt goedgekeurd wordt het hoesje binnen 1 werkdag opgestuurd. Het is ook nog een brievenbuspost, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven!

bestel nu je hoesje